سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله الگویی از کارآفرینی موفق در گردشگری کشاورزی و توسعه روستای

یکشنبه 95/8/23 9:31 عصر| | نظر

الگویی از کارآفرینی موفق در گردشگری کشاورزی و توسعه روستایی از سری مقالات معتبر همایش کارافرینی در 18 صفحه مجزا قالب ویرایش در قالب فایل ورد با فرمت doc
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 69 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
مقاله الگویی از کارآفرینی موفق در گردشگری کشاورزی و توسعه روستایی

فروشنده فایل

کد کاربری 35
کاربر

الگویی از کارآفرینی موفق در گردشگری کشاورزی و توسعه روستایی از سری مقالات معتبر همایش کارافرینی در 18 صفحه مجزا قالب ویرایش در قالب فایل ورد با فرمت doc





چکیده: 

 

کارآفرینان در واقع به تغییر به عنوان مقوله تعیین کننده می‌نگرند، آنها ارزش‌ها را تغییر می‌دهند و ماهیت آنها را دچار تحول می‌کنند. آنان برای تحقق این ایده، قدرت ریسک‌پذیری خود را به کار می‌گیرند. به درستی تصمیم‌گیری می‌کنند و از این رو هر کس به درستی اتخاذ تصمیم نماید به نوعی کارآفرین تلقی می‌شود.

کشاورزی به عنوان یک فعالیت اصلی در نواحی روستایی محسوب می گردد، در عین حال تغییرات آن به منظور ایجاد درآمد در جمعیت روستایی کم می باشد. در نتیجه، پدیده ی مهاجرت روستایی- شهری با سرعت بالایی افزایش               یافته است و ورود آنها به مناطق و گستره های شهری به طور قابل ملاحظه ای بسط وگسترش یافته است. دولت ها جهت فراهم سازی خدمات تدابیری را فراهم نموده اند.

الگوی اولیه اقتصادی بواسطه یارانه ها و حمایت عوارض گمرکی به رشد و توسعه صنعت کمک شایانی نموده است. اخیرا الگو به طور کامل و حساب شده ای تکیه بر تعدیل تجارت، در نظر گرفتن جرایم و وارد نمودن تولیدات یارانه دارد ( این برنامه ها در ملیت های توسعه یافته در حال اجرا می باشد). حتی اگر تعداد کمی از تولید کنندگان و                صادر کنندگان در بازارهای جهانی موفق باشند، تلاش و توانایی آنها بواسطه حمایت تعرفه های گمرکی در ارائه تولیدات بیشتر و همچنین سایر موانع موجود در ملیت های توسعه یافته، محدود شده است.

به نظر می رسد که در سالهای اخیر، عرضه ی خدمات زیست محیطی، اکوتوریسم و توریسم کشاورزی برای تعدادی از تولید کنندگان فرصت ها و موفقیت هایی را بوجود آورده است. با وجود این، این بازارها صرفا به رشد و توسعه مبادرت می ورزند شرایط اکولوژی کشاورزی، زیر بنای روستایی، تسهیلات و امکانات مزارع و نیازمندیهای منابع مربوطه به عنوان عواملی قلمداد می شود که صرفا بخشی از اقدامات کشاورزی را به منظور توصیف فعالیت واین نوع خدمات تامین کنندگان میسر می سازد.

توریسم کشاورزی به عنوان یک راه چاره ارزشمند جهت افزایش درآمد زراعت مورد بررسی قرار گرفته است، علاوه بر این مشارکت زنان را نیز در این فرایند امکان پذیر ساخته است.

این مقاله به نیاز های مدیریتی وابسته به رشد یا توسعه اقدامات توریسم کشاورزی موفق در یک مزرعه بزرگ                       ( دامپروری) حیوانات اهلی با محوریت کارآفرینی می پردازد. اهمیت این جایگاهها در نواحی گرمسیری یا استوایی به گونه ای است که توجه بسیاری از توریست ها را به سوی خود جلب نموده است، علاوه بر این به لحاظ نعمت ها و منابع طبیعی که دارد منجر به رشد عوامل اقتصادی می گردد. این تحلیل ها در وهله اول توصیف کوتاهی را در رابطه با تولیدات و خدمات کشاورزی و منابع موجود ارائه می دهد. مقاله فعلی، موضوعات مدیریتی وابسته به ارزیابی بازار، شنایایی و ارائه تولیدات، خدمات و همچنین ارزیابی نیازهای سرمایه گذاری را مورد توجه قرار داده است.

طرحها و برنامه ریزی های نهایی این فعالیت ها تنها بررسی یا تحلیل مزارع خاص را طبق موازین مذکور امکان پذیر     می سازد. همچنین طراحی یک پروژه نه تنها در رابطه با سرمایه گذاری افراد است بلکه توسعه و رشد زیر ساختارها را نیز در بر دارد. و بالاخره اینکه دستیابی به موفقیت در این پروژه ها به نحوه عملکرد و وظایف شغلی اشخاص بستگی دارد. تبلیغات نیز می توانند به طور قابل ملاحظه ای منجر به شناسایی این بخشها شود. این موضوع نیازمند برنامه ریزی دقیق و استفاده از اشخاص و ابزارهای خاصی نظیر اینترنت، آژانس های مسافرتی، گروههای حمایتی سازمان یافته و...               می باشد. علاوه بر این وجود گردشگر در مزارع تا حدود زیادی بستگی به چشم انداز ها و جاذبه های محیط دارد. از این رو، رابطه ی بین آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

 


الگویی از کارآفرینی موفق در گردشگری کشاورزی و توسعه روستائی

 

فهرست مطالب :

 

مقدمه

کارآفرین

کارآفرینی

عوامل کلیدی کارآفرینی

نوآوری :

 رابطه‌ی نظری میان کارآفرینی و نوآوری

 موضوعات فرهنگی مرتبط با کارآفرینی و نوآوری

هرم نیازهای مازلو

نیاز به احترام

نیاز به خود شکوفایی

انواع امنیت و وابستگی آنها به یکدیگر

کسب و کارهای کوچک، موتور توسعه جوامع

سرمایه های اصلی، تولیدات و خدمات

بازار و امکانات بالقوه

طبقه بندی جاذبه های ممکن برای گردشگری در مزارع دامپروری حیوانات اهلی:

رشته های خاص جهت انجام بعضی از فعالیت ها:

طبقه بندی های مشتریان یا مراجعان خاص:

نتیجه گیری و پیشنهادها:

اظهار نظر نهایی

منابع فارسی:

منابع خارجی: