سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تحمل ناکامی (فصل دوم)

چهارشنبه 95/5/27 10:39 صبح| | نظر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو پایان نامه کارشناسی ارشد) تحمل ناکامی در 8 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
بازدید ها 16
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
مبانی نظری و پیشینه پژوهش تحمل ناکامی (فصل دوم)

فروشنده فایل

کد کاربری 4084
کاربر

.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو پایان نامه کارشناسی ارشد) تحمل ناکامی در 8 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

.

.

.

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)


  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع :                           دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

تحمل ناکامی

ناکامی

ناکامی هنگامی پیش می­آید که شخص نتواند به هدف مطلوب برسد. منبع ناکامی میتوانـد درونی همچون ناتوانی در انجام دادن کارها و بی کفایتی باشد. ناکامی پدیـدة پیچیـده ای از انگیزش است. تا کسی برانگیخته نباشد، ناکام نمـی شـود. ناکـامی عمومـاً ایـن گونـه درک می شود: «حالت منع در ارضای انگیزه» یا «تداخلی در پاسخ هدف یا در عمل واسطه ای که منتهی به آن هدف میشود» (کرمی، 1388).

 

تحمل ناکامی

تحمل ناکامی به قابلیت فرد در نشان دادن مقاومت در کوشش با وجود شکـست مکـرر و محیط خصومت آمیز اشاره می­کند. از نظر روزنوایگ (1944) «تحمل ناکامی قابلیت فردبرای مقاومت در برابر ناکامی است، بدون اینکه در سازگاری روان شـناختی اشـکالی ایجـاد شود؛ یعنی بدون اینکه به شیوههای ناپسند رفتاری دست بزند» (نقل از انتظاری، الیاسی و سوادکوهی، 1394).

ناتوانی در تحمل ناکامی به آشفتگی روانی و ناسـازگاری و مـشک?ت در روابـط بـین اشخاص می انجامد. ناکامی را پیش درآمد پرخاشگری می دانند. کسی که توانایی بـیش تـریدر تحمل ناکامی داشته باشد، در مقایسه با کسی که در این خصوص توانایی کمتری دارد، کم­تر پرخاشگری می کند. افرادی که استعداد کمتری در تحمل ناکـامی دارنـد، در توانـایی خواندن مشک?ت بیش تری دارند. همچنین تحمل ناکامی کم، به رفتار ضـد اجتمـاعی یـا رفتار ناسازگار دیگری منتهی می شود. بیش تر افراد روان نژند و روان پریش در تحمل ناکامی کمبود دارند.

تحمل ناکامی کم، زمانی اتفاق میافتد که فرد بسیار ناکام باشد. ایـن واژه را اولـین بـار آلبرت الیس در دهة شصت می?دی به کار برد. زمانیکه فرد از رسیدن به موفقیت مدنظر خودش ناکام شود، تحمل کمی برای رسیدن به اهداف بعدی خواهد داشت. این حالت در جوامع امروزی به دلیل این است که بسیاری از افراد خواهان دسترسی سریع برای اهـداف خودشان هستند. افرادی که تحمل ناکامی کمی دارنـد، باورهـای انعطـاف ناپـذیری دارنـد، غمگین هستند، غیرمنطقی بوده و در مقابل واقعیت بسیار ناپایدارند