سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودتنظیمی انگیزشی (فصل دوم)

پنج شنبه 95/5/28 10:1 صبح| | نظر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) خودتنظیمی انگیزشی در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
بازدید ها 9
فرمت فایل doc
حجم فایل 107 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودتنظیمی انگیزشی (فصل دوم)

فروشنده فایل

کد کاربری 4084
کاربر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) خودتنظیمی انگیزشی در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

 

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه

 

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

 

تعاریف مرتبط با خودتنظیمی

خود تنظیمی طبق تعریف لغتنامه آکسفورد ؛ «کنترل درونی که بدون مداخله اجزاء بیرونی و توسط دستگاه تنظیم گر خودی ایجاد می شود» تعریف شده است.

خود تنظیم گری، به عنوان کوشش­های روانی در کنترل وضعیت درونی، فرایندها و کارکرد جهت دستیابی به اهداف بالاتر تعریف شده است(کول، لوگان و والکر، 2011 به نقل از رستم اوغلی و دیگران 1392).

فرد خود تنظیم گر؛ فردی هدفمند است که با استفاده از تکنیک های مدیریت زمان، تمرین معنادار و جهت دار، کاربرد مناسب راهبردهای شناختی و فرا شناختی و احساس خودکارآمدی؛ سعی در رسیدن به هدف به بهترین شیوه، هماهنگ با توانایی ها و استعداد خود دارد (هاشمی و دیگران 1391).

راهبردهای یادگیری خود تنظیمی: به نقش فرد در فرایند یادگیری تاکید می کند که به موجب آن یادگیرندگان به طور فعال و مستمر شناخت ها، رفتارها و تلاش هایشان را جهت دستیابی به اهداف مورد نظر هدایت می کنند؛ لذا خودتنظیمی اثربخش نیازمند آن است که یادگیرندگان، هدف و انگیزشی جهت دستیابی به این اهداف داشته باشند. از طرفی انسان از طریق فعالیت های شناختی خود و مهار محیط زندگیش می تواند با تقویت و تنبیه شخصی در خود ایجاد انگیزش کند و از این راه به مهار رفتار خود بپردازد (ماتوگا به نقل از لواسانی و همکاران 1392).

 

آزیودو (2009) راهبردهای خودتنظیمی در دانش آموزان را به دانشجویان دانشگاه گسترش داد. نتایج این تحقیق نشان داد افزایش استفاده از راهبردهای خودتنظیمی می تواند افزایش درگیری شناختی و انگیزش حل مسئله را در پی داشته باشد و می تواند منجر به موفقیت و پیشرفت در اهداف یادگیری شود (لواسانی 1392).

اکسان(2009) نشان داد: بهبود مهارت های خودتنظیمی باعث درگیری انگیزشی دانش آموزان می شود. این مهارت ها به یادگیرندگان کمک می کند که انتخاب مناسبی داشته باشند و اضطراب کمتری را متحمل شوند.

برگر و کارابینک (2010) معتقدند: بین خود تنظیمی و راهبردهای یادگیری و انگیزش رابطه معنادار وجود دارد. به این معنا که کاربرد موفقیت آمیز راهبردهای خودتنظیمی مثل تکرار و سازمان دهی منجر به بالا رفتن باورهای خودکارآمدی می شود و درگیری دانش آموزان در یادگیری دروس را افزایش می دهد.