سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاورپوینت بررسی جعبه رنگ برای طراحی فضای سبز

شنبه 95/6/20 11:43 صبح| | نظر

پاورپوینت جعبه رنگ برای طراحی فضای سبز در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1506 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
پاورپوینت بررسی جعبه رنگ برای طراحی فضای سبز

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت جعبه رنگ برای طراحی فضای سبز در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


هماهنگی ترکیب رنگها در طراحی فضای سبز، یک هنر طریف محسوب می‌شود، ترکیب دقیق رنگها – احتمالاً بیش از هر ویژگی در طراحی موجب می‌شود که تصویر کلی فضای سبز تا مدت زیادی در ذهن بیننده حفظ گردد.

طراحان تأکید زیادی بر روی قاعده سازی و اصلاح ترکیبات رنگی مختلفی که در باغچه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند دارند با این وجود، اغلب از تئوری اصولی رنگها غافل می‌شوند ما فراموش می‌کنیم که کدام رنگها با یکدیگر تجانس بیشتری دارند و چگونه می‌توان از رنگها جهت خلق جلوه‌های ویژه بهره گرفت.

حیات بخشیدن به یک باغچه در طول سال به تعداد رنگهایی که می توان در فضای موجود جای داد ارتباط ندارد بلکه بیشتر به نحوه  ترکیب رنگهای مختلف جهت دستیابی به هماهنگی مطلوب وابسته است.

نخست بهتر است مروری سریع بر اصول ترکیب رنگها داشته باشیم. طیف رنگها از قرمز و نارنجی شروع شده و پیش از رسیدن به رنگ بنفش رنگهای زرد، سبز، آبی و نیلی را پشت سر میگذارد، طیف کامل معمولاً توسط یک دایره رنگین چرخان که در آن سه رنگ اصلی آبی، زرد و قرمز با فاصله یکسان نمایش داده می‌شود. این رنگها بدین جهت اصلی خوانده می‌شوند که همه رنگهای دیگر از آنها ایجاد می‌شود.

رنگهای فرعی – نقاط حدفاصل رنگهای اصلی عبارتند از سبز، نارنجی و بنفش، رنگهای سوم بر اثر ترکیب رنگهای اصلی و فرعی به دست می‌آیند از قبیل قرمز – نارنجی با ترکیب رنگهای اصلی، فرعی و سوم، امکان ایجاد هزاران سایه حد وسط وجود دارد. رنگهای اصلی را می‌توان به سادگی از یکدیگر تشخیص داد. همین مطلب در مورد رنگهای ثانویه نیز صادق است  اگر چه هنگامی که کنار یکدیگر نهاده می‌شوند، اختلافشان باز هم نامحسوستر می‌شود. قرمز در نارنجی، و آبی در بنفش محو می‌شوند. همین امر در مورد رنگهای سوم نیز صادق است. برای مثال تشخیص رنگ کبود از بنفش کمرنگ نسبتاً دشوار است.

طبق اکثر تعاریف، برگهای متضاد، مکمل یکدیگر تلقی می‌شوند. با استفاده از یک دایره رنگین چرخان می‌توان با انتخاب رنگهای مقابل هم، زوجهای مکمل را تعیین نمود. به همین جهت آبی مکمل نارنجی، قرمز مکمل سبز و زرد مکمل بنفش می‌باشد. برای تعیین رنگهای سوم مکمل نیز می‌توان از همین روش بهره گرفت.

معمولاً رنگهای مجاور در دایره رنگین چرخان، با یکدیگر هماهنگی ندارند. برای دسته‌بندی رنگهای هماهنگ می‌توان چرخ رنگین را از وسط تقسیم کرد. سایه‌های هماهنگ در قسمت سرد عبارتند از آبی، سبز و بنفش که رنگهای آرامش‌بخش و تسکین دهنده محسوب می‌شوند. سایه‌های هماهنگ در قسمت گرم عبارتند از قرمز، نارنجی و زرد که معمولاً پرتحرک و هیجان‌امگیز تلقی می‌گردند.


در صورتی که یکی از رنگهای هماهنگ تند و دیگری ملایم باشد می‌توان بین آنها تضاد برقرار نمود.

از طرف دیگر، رنگهایی که در اکثر مواقع با یکدیگر تضاد شدید دارند، اگر از لحاظ روشنی و تاریکی مثل هم باشند می‌توانند به صورت هماهنگ مورد استفاده قرار گیرند.

معمولاً طراحان فضای سبز و باغبانان دریافته‌اند که در موارد کلی رنگهای هر نیمه از چرخ رنگین، کم و بیش با یکدیگر سازگاری دارند. برای مثال رنگهای زرد Hemerocllis Lilio - asphodelus و یا Ranunculus Gramineus به خوبی با اکثر گلهای قرمز ترکیب می‌شوند.

دانستن مبانی رنگها حائز اهمیت است، ولی ترکیب مؤفقیت‌آمیز گیاهان در فضاهای سبز به درک عاملهای دیگر هم‌نیاز دارد که عبارتند از: بافت، نور، اشباع رنگها و ملاحظات فضایی، با توجه به این عاملها گیاهانی که دقیقاً همرنگ به نظر می‌رسند، می‌توانند تأثیرات کاملاً متفاوتی در باغچه ایجاد کنند. برای مثال، گیاهانی که گلبرگهایی رنگارنگ دارند نظیر Helleborus niger بیش از گیاهانی که سطوح مخملی دارند نور را منعکس می‌سازند و به همین جهت، حتی زمانی که همرنگ با همتاهای مخملین خود باشند روشنتر به نظر می‌رسند.


نور طبیعی نیز ممکن است بازیهایی با رنگ داشته باشد. شدت نور در طول روز به طور مداوم تغییر می‌کند اگرچه این تغییرات جزئی به نظر می‌رسند از طلوع تا غروب خورشید، ابرهای در حال گذر، هوای مه‌آلود و حتی زوایه خورشید می‌تواند ظاهر باغچه را دگرگون سازد.

رنگهای تند در زیر نور ظهر شدت خود را حفظ می‌کنند ولی هنگام غروب کمرنگ می‌شوند در حالیکه گلهایی که برق ملایمی دارند از قبیل گلهای صورتی Camellia japonica (کاملیا) یا گلهای زرد Cytisus striatus (طاووسی) در زیر نور غروب آفتاب همچون چراغهای پیه‌سوزی می‌درخشند. اشباع رنگها نیز عامل مهم دیگری است که باید در نظر گرفته شود. اگر رنگهای قوی بیش از حد در فضای سبز مورد استفاده قرار گیرند کسالت‌آور خواهند بود. در اغلب مواقع اشتباهی که تکرار می‌شود آن است که توده بزرگی از سایه‌های غالب قرمز و نارنجی در کنار لکه‌های کوچک بسیار روشنتر قرار می‌گیرد. این اشتباه بیشتر هنگام کاشتن گیاهان تابستانی یکساله و نیز انتخاب ترکیبات رنگی عالب و براق برای آزالیاهای برگ‌ریز روی می‌دهد.

یک تصویر زیباتر، تلفیق رنگهایی است که کمتر غالب بوده و در توده‌های بزرگ می‌باشند و افزودن رنگهای گرمتری است که در گروههای مکمل کوچک یافت می‌شوند.



پاورپوینت بررسی سیسکو و نقش آن در تکنولوژی

شنبه 95/6/20 11:42 صبح| | نظر

پاورپوینت سیسکو و نقش آن در تکنولوژی در 36اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی مهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 583 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
پاورپوینت بررسی سیسکو و نقش آن در تکنولوژی

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سیسکو و نقش آن در تکنولوژی در 36اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


چکیده مطلب:

 در این ارائه به بررسی انواع روترهای سیسکو وساختار آنها و نحوه بکارگیری روترها در سیستم عامل لینوکس و ویندوز شرح داده شده است.


فهرست مطالب :

شرکت سیسکو

عناصر اصلی روتر سیسکو

معماری حافظه مسیریاب سیسکو

فرامین پیکربندی سیستم عامل

 پیکربندی روتر سیسکو

سریها و مدلهای روتر سیسکو

 

مقدمه:

مسیریابی و هدایت اطلاعات همان عاملی است که جهان را به یک گردهمایی مردمی و دهکده کوچک تبدیل کرده است , به گونه ای که در این گردهمایی جهانی برای همه جا است. اجتماع جهانی رو به رشد و در حال تکامل امروز هر چه بیشتر به منابع اطلاعات و مبادله آنها از یک نقطه به نقطه دیگر وابسته می شود.

پیشرفتهای تکنولوژیک دهه های اخیر را در ذهن خود مجسم کنید. بسیاری از این پیشرفتها پیرامون شبکه اینترنت شکل گرفته اند که تمام این پیشرفتها مرهون  تکنولوژی مسیریابی اطلاعات است


شرکت سیسکو :
لن بزاک و سندی لرنر زوجی که در بخش کامپیوتر دانشگاه استنفورد کار می کردندCisco را در سال 1984 تأسیس کردند. بزاک نرم افزار روترهای چند پروتکل را که توسط ویلیام یاگر نوشته شده بود تکمیل کرد.

ریشه نام سیسکو:
اسم «سیسکو» مخفف سانفرانسیسکو است. با توجه به اظهارات جان مرگریج، کارمند و مدیر پیشین شرکت، موسسان شرکت زمانی که داشتند به سمت ساکرامنتو رانندگی می کردند تا شرکت را به ثبت برسانند، با تصویر پل گلدن گیت در نور آفتاب مواجه می شوند و اسم و نماد شرکت را بر این اساس انتخاب می کنند.
نماد شرکت منعکس کننده اصلیت سان فرانسیسکویی آن است، که نشان دهنده پل گلدن گیت است که به سبک خاصی طراحی شده است.

عناصر اصلی در یک روتر سیسکو:

اینترفیس ( Interfaces  ) :

 با استفاده از اینترفیس ها  ، امکان استفاده از روتر فراهم می گردد . اینترفیس ها شامل  پورت های سریال و اترنت  مختلفی می باشند که از آنان به منظور اتصال روتر به شبکه LAN استفاده می گردد .هر روتر با توجه به پتانسیل های ارائه شده ، دارای اینترفیس های متعددی است . برای هر یک از اینترفیس های روتر از یک نام خاص استفاده می شود .



پاورپوینت بررسی سیمنتیک وب و لبس

شنبه 95/6/20 11:42 صبح| | نظر

پاورپوینت سیمنتیک وب و لبس در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی مهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 243 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
پاورپوینت بررسی سیمنتیک وب و لبس

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سیمنتیک وب و لبس  در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


فهرست مطالب


آشنایی با Ontology سیر تکاملی وب

وب معنایی

لایه های وب معنایی

آشنایی با

Lbs   محور خدمات در

Lbs اطلاعات مورد پردازش در

Lbs سرویس های قابل پیاده سازی بر پایه

Lbs  معماری

Lbs ماژول های سیستم

نتیجه گیری

منابع


آشنایی با  Ontology

 

حوزه فلسفی   پرداختن به نظریه وجود

حوزه رایانه  نمایشی صوری مجموعه‌ای از مفاهیم یک دامنه و    روابط بین آن‌ها


 


پاورپوینت بررسی سلجوقیان

شنبه 95/6/20 8:51 صبح| | نظر

پاورپوینت سلجوقیان در 15اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 704 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
پاورپوینت بررسی سلجوقیان

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سلجوقیان در 15اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


سَلجوقیان (سَلاجقه، آل‌سلجوق)، نام دودمانی ایرانی و ترک‌تبار بود که در سده‌های (5 و 6 هجری؛ یازدهم و دوازدهم میلادی)، بر بخش‌های بزرگی از آسیای غربی و ایران فرمانروایی داشتند.

سلجوقیان زبان فارسی را زبان رسمی و درباری قرار دادند و وزیران این دوره به‌ویژه عمیدالملک کندری و خواجه نظام‌الملک خدمات مهمی به ادبیات فارسی و گسترش دانش‌ها کردند.


پیشینه


سلجوقیان در اصل غزهای ترکمان بودند که در دوران سامانی در اطراف دریاچه خوارزم (آرال)، سیردریا و آمودریا می‌زیستند.

سلجوقیان که به اسلام رو آورده بودند، پس از ریاست سلجوق بن دقاق، نام سلاجقه را به خود گرفتند و به سامانیان در مبارزه با دشمنانشان بسیار یاری کردند. پسر سلجوق به نام میکاییل که بعد از مرگ او ریاست این طایفه را در دست داشت، چندین حکم جهاد برای مبارزه با (به قول مورخان) کافران صادر کرد.

میکاییل سه پسر داشت به نام‌های یبغو، چغری و طغرل. این قبیله که یک بار در زمان سلجوق بن دُقاق به دره سیحون کوچیده بودند، بار دگر بعد از مرگ سلجوق به سرکردگی سه پسر زاده‌اش به نزدیکی پایتخت سامانیان کوچیدند. اما سامانیان از نزدیکی این طایفه به پایتخت احساس خطر کردند؛ بنابراین سلاجقه بار دگر از روی اجبار بار سفر بسته و به بغرا خان افراسیابی پناه بردند. این حاکم از سر احتیاط، طغرل پسر بزرگ را زندانی کرد؛ ولی طغرل به کمک برادر خود چغری از زندان رهایی پیدا کرد و با طایفه خود به اطراف بخارا کوچیدند.

در سال 416 هجری ترکان سلجوقی به ریاست اسرافیل بن سلجوق برادر میکاییل دست به شورش زدند. اما سلطان محمود او را گرفت و در هند زندانی کرد. از طرف دیگر گروهی از یارانش دست به شورش زدند.


 


پاورپوینت بررسی سیر تحول و نظریات منظر شهری

شنبه 95/6/20 8:50 صبح| | نظر

پاورپوینت سیر تحول و نظریات منظر شهر در 30 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 861 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پاورپوینت بررسی سیر تحول و نظریات منظر شهری

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سیر تحول و نظریات منظر شهر در 30 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه

*  جایگاه منظرسازی در تعامل انسان ـ محیط

*  سیر تکامل مفهوم منظرسازی

*  بررسی نظریات منظر شهری


مقدمه


منظر شهری ، سطح تماس ” انسان ” و ” پدیده شهر ” است و از این رو بخش قابل توجهی از دانش و عواطف محیطی شهروندان تحت تأثیر آن شکل می گیرد .

منظر شهر بخشی از شکل شهر است که ناظر آن را دریافت می کند به عبارتی شکل شهر در لایه منظر شهری به کیفیتی مستقیماً محسوس تبدیل می شود .یعنی منظر شهر عینیت قابل ادراک و فضای مورد ادراک ما از واقعیت موجود شهر پیرامونمان است .

 منظر شهری خوب می تواند توان رقابتی شهرها را افزایش دهد .


جایگاه منظرسازی در تعامل انسان ـ محیط


در مرحله اول محیط شهری توسط فرد ادراک می شود

در مرحله دوم محیط شهری توسط فرد مورد شناخت قرار می گیرد

در مرحله سوم فرد نسبت به محیط واکنش عاطفی مثبت یا منفی پیدا می کند

در مرحله چهارم فرد بر اساس محتویات منظر ذهنی ـ ارزیابانه خود به رفتار معینی دست می زند

 


پاورپوینت بررسی سوله

شنبه 95/6/20 8:50 صبح| | نظر

پاورپوینت سوله در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 539 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت بررسی سوله

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سوله در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


مقدمه


ازاین قابها درپوشش دهانه های بزرگ ودرساختمان های صنعتی ,کشاورزی,مانند کارخانه ها,انبارها مرغداری ها ,آشیانه های هواپیما,سالن های ورزشی ,تعمیرگاه ها,پارکینگ,دامداری,فروشگاه وغیره استفاده می گردد.لازم به توضیح است گروه کثیری از کمپانی های بزرگ وکوچک وحتی بخش های دولتی با کمک این سیستم ها توانسته اند به پیشبرد هدف های صنعتی واقتصادی خود کمک کرده,طبق محاسبات پیش بینی شده براحتی قادر به توسعه وگسترش ساختمان خود باشند.درسالهای قبل سیستم های خرپاسازی بسیار متداول بوده اماهم اکنون سوله سازی به علت مزایای زیادی جایگزین آن گشته است.

مهمترین مزایای سوله سازی برسیستم خرپاسازی عبارتند از :صرفه جویی درمصالح, صرفه جویی درمدت ساخت واستفاده بیشتر از فضاهای زیر پوشش می باشد.

لازم به ذکر است سوله ها بیشتر درساختمان های ذکر شده به کار می رود وبرای سکونت مناسب نمی باشد.


 


پاورپوینت بررسی سیستم قاب سبک فولادی

شنبه 95/6/20 8:49 صبح| | نظر

پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی در 30 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 937 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پاورپوینت بررسی سیستم قاب سبک فولادی

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سیستم قاب سبک فولادی در 30 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




تعریف سیستم


سیستم قاب سبک فولادی یک سیستم ساختمانی است برای اجرای ساختمانهای عمدتاً کوتاه مرتبه و میان مرتبه .

این سیستم شباهت زیاد با ساختمان چوبی دارد.

براساس کاربرد اجزایی به نام استاد (Stud) یا وادار و تراک (Track) یا رانر (Runner) شکل گرفته است.

مقاطع مورد استفاده در این سیستم C، U و Z می‌باشد که معمولاً با اتصالات سرد به یکدیگر متصل می‌شوند.

تعریف نیاز

دلایل روشهای صنعتی تولید مسکن

کمبود زمین و گرانی در شهرهای بزرگ

نیاز فزاینده به مسکن و ضرورت تولید انبوه سازه‌های سبک، مقاوم و با دوام

مکانیزه کردن هرچه بیشتر فرایند ساخت بنا



پاورپوینت بررسی سیپورکس

شنبه 95/6/20 8:49 صبح| | نظر

پاورپوینت سیپورکس در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 344 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
پاورپوینت بررسی سیپورکس

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت سیپورکس در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


طرز ساخت سیپورکس و موارد استفاده


¨بسیاری از اصول اجرائی حاکم بر بتن ریزیهای معمولی در بتن ریزی با بتن سبــکدانه سازه ای کماکان از اهمیت برخوردار است. مسلما" در بتن های غیر سازه و سبکدانه بسیاری از نکات مورد نظر نمیتواند با اهمیت تلقی شود و عدم رعایت برخی قواعد تا آنجا که به وزن مخصوص بتن ریخته شده لطمه نزند و آنرا بالا نبرد با اهمیت تلقـــی نمیشـــود. اصل پیوستگی و تدوام در بتن ریزی ( عدم ایجاد درز سرد ) ، اصل عدم گیرش یا نزدیکی به گیرش در بتن قبل از ریختن و تراکم ، اصل عدم جدا شدگی مواد (ناهمگنی ) بتن، اصل رعایت دمای مناسب بتن ریزی، اصل عدم آلودگی بتن به مواد مضر، اصل رعایت تراکم صحیح، اصل رعایت پرداخت صحیح سطح بتن، اصل انتخاب صحیح اسلامپ با توجه به وضعیت قطعه و وسایل تراکمی موجود، اصل رعایت و بکارگیری نسبت ها و مقادیر صحیح مصالح و پرهیز از مصرف مواد نا مناسب، و در نهایت اصل عمل آوری صحیح و قالب برداری به موقع و با دقت همواره در این نوع بتن ریزیها مانند بتن های معمولی از اهمیت برخوردار می باشد. ¨


استفاده از مواد مناسب و نسبت های صحیح :


بکار گیری مواد و مصالح مناسب طبق مشخصات پروژه، رعایت مصرف سیمان تازه و غیر فاسد از نوع مورد نظر و مطابق با استاندارد مورد قبول کاملا" مهم می باشد. توزین یا پیمانه کردن دقیق و صحیح مصالح مصرفی طبق طرح اختلاط ارائه شده از اهمیت برخوردار است. بهتر است مصالح سنگی مصرفی به ویژه سبکدانه در شرایطی قرار گیرد که نوسانات رطوبتی اندکی داشته باشد . برای مثال خوبست بدانیم لیکاهای موجود در ایران میتواند تا بیش از 30 درصد آب را در خود جذب و نگهداری کند . بنابراین بین سنگدانه کاملا" خشک و کاملا" اشباع تفاوت فاحشی وجود دارد و میتواند بر اسلامپ حاصله و نسبت آب به سیمان و در نتیجه به مقاومت و دوام بتن سبکدانه سازه ای اثر چشمگیری باقی گذارد . بهر حال اگر بدانیم مثلا" سنگدانه های ما حدود 5 درصد رطوبت دارد میتوانیم مقدار آب مصرفی را تنظیم نمائیم تا به طرح اختلاط مورد نظر دست یابیم.


انتخاب اسلامپ صحیح :


مانند بتن های معمول انتخاب اسلامپ می تواند مهم باشد . از نظر جدا شدگی، آب انداختن، رسیدن به تراکم مورد نظر با توجه به ابعاد قطعه، طرز قرارگیری، وضعیت درهمی میلگردها، وسایل تراکمی موجود قابل تأمین این انتخاب کاملا" معنا دار و با اهمیت است . به دلیل سبکی سنگدانه ها بویژه سبکدانه های درشت احتمال جدا شدگی در بتن شل افزایش می یابد. لذا اسلامپ های بیش از ده سانتی متر ابدا" مطلوب نیست مگر اینکه بتن پر عیاری داشته باشیم، همچنین با وجود موادی مانند میکرو سیلیس ممکنست این جدا شدگی به حداقل برسد.


پاورپوینت بررسی عوامل اقلیمی در استان همدان

شنبه 95/6/20 8:49 صبح| | نظر

پاورپوینت بررسی عوامل اقلیمی در استان همدان در 42اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1361 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 42
پاورپوینت بررسی عوامل اقلیمی در استان همدان

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت بررسی عوامل اقلیمی در استان همدان در 42اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


امروز  اهمیت وضرورت توجه به شرایط اقلیمی در طراحی و ساخت کلیه ساختمانها یی که استفاده انسان می گیرند، ثابت شده است. توجه به خصوصیات اقلیمی در شکل گیری ساختمان اثر می گذارند از دو جهت حائز اهمیت است: از یک سو ساختمانهای هماهنگ با اقلیم واز سوی دیگر هماهنگی ساختمان با شرایط اقلیمی که از نظر آسایش حرارتی انسانی، کارایی بهتری دارند.هماهنگی ساختمان با شرایط اقلیمی موجب صرفه جویی در مصرف سوخت مورد نیاز جهت کنترل شرایط محیطی این گونه ساختمانها می شود. بدیهی است ساختمان های مختلف بسته به مقیاس عملکرد و نوع استفاده شان، و هم چنین بنا به امکانات اقتصادی حاکم در ساخت آنها تاثیرپذیری متفاوتی از شرایط اقلیمی دارند.


مشخصات جغرافیایی استان همدان


استان همدان در غرب ایران بین 33 درجه 59 دقیقه تا 35 درجه و 48 دقیقه عرض شمالی و47 درجه 43 دقیقه تا 49 درجه و36 دقیقه طول شرقی از نصف النهار مبدأ گرینویچ قرار گرفته است. این استان از شمال به استان زنجان، از جنوب به استان لرستان، از مشرق به استان مرکزی واز مغرب به استان کردستان محدود می باشد. استان همدان با مساحتی حدود 20172 کیلومتر مربع حدود 2/1 در صد مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده است .


ویژگیهای معماری مناطق سرد


.1کاهش اتلاف حرارت ساختمان در زمستانها

? .2اجتناب از احداث ساختمانها درشیبهای منفی و فرورفتگی

? .3استقرار ساختمانهای بهم پیوسته در بخشهای میانی شیبهای روبه جنوب

? .4پیش بینی ساختمانهای دوطبقه

? .5ایجاد عایق حرارتی در جداره ها یا قسمتهای سرد ساختمان از قبیل ایجاد انبار

? .6استفاده از عایقهای حرارتی مناسب در دیواره های خارجی و (بخصوص در بام استفاده از فضای زیر شیروانی به عنوان عایق حرارتی)

? .7استفاده از شیشه های دوجداره یا بعضا سه جداره


1. تابش آفتاب

بررسی مجموع ساعات آفتابی در همدان(بهار 1386)مردم شهرستان های استان همدان بهار سال 86 ساعات آفتابی کمتری را نسبت به سال گذشته و دراز مدت شاهد بوده اند و اکثر اوقات هوا ابری به همراه بارش بوده است که این موضوع در فروردین و اردیبهشت نمود بیشتری داشته است.



پاورپوینت کنترل نشت در سدهای خاکی

شنبه 95/6/20 8:48 صبح| | نظر

پاورپوینت کنترل نشت در سدهای خاکی در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 645 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
پاورپوینت کنترل نشت در سدهای خاکی

فروشنده فایل

کد کاربری 12355
کاربر

پاورپوینت کنترل نشت در سدهای خاکی در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


عناوین مطالب:


1- کلیات مربوط به سدهای خاکی

2- مطالعات ژنوتکنیک ساختگاه سد

3- طراحی بدنه سد

4- اجرای سدهای خاکی

5- اندرکنش آب و خاک در سدهای خاکی

6- کنترل نشت در سدهای خاکی

7- سدهای سنگی

8- ملاحظات زلزله در طراحی سدهای خاکی

9- ابزارگذاری و پایش سدهای خاکی

10- موارد عملی


فهرست مباحث:


1- روشهای کلی جهت کاهش نشت در سدهای خاکی

2- استفاده از هسته با نفوذپذیری بسیار کم در بدنه سد

3- پرده آببند درپی

4- پتوی رسی در مخزن

5- دیاگرام

6- زهکشها


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >