سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ترجمه مقاله پاسخ لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با توجه به تعامل خ

پنج شنبه 95/7/22 7:39 عصر| | نظر

ترجمه مقاله پاسخ لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با توجه به تعامل خاک سازه در 9 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی مهندسی عمران
بازدید ها 13
فرمت فایل doc
حجم فایل 759 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
ترجمه مقاله پاسخ لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با توجه به تعامل خاک-سازه

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

ترجمه مقاله پاسخ لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با توجه به تعامل خاک-سازه در 9 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی






مشخصات مقاله :



عنوان انگلیسی مقاله : Seismic response of steel plate shear walls considering soil-structure interaction


عنوان فارسی مقاله : پاسخ لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با توجه به تعامل خاک سازه


سطح ترجمه : عالی


شناسه ثبت محصول : ea (2)


لینک دانلود اصل مقاله : http://ofmas.ir/tarjome/ea2.pdf


نحوه دانلود ترجمه : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 11500 تومان قادر به دانلود خواهید بود . لینک دانلود نیز به صورت هوشمند پس از پرداخت به ایمیل شما نیز ارسال می شود .


بخشی از ترجمه :


چکیده :

با توجه به بهره وری ساختاری، پلیت های فلزی برشی دیوار (SPSW) به طور گسترده ای در ساختمان به عنوان یک سیستم اصلی برای مقاومت در برابر بارهای جانبی به علت باد و زلزله استفاده شده است. مدل دقیق لرزه ای برای SPSW نیاز به در نظر گرفتن اثر تمام اجزاء برای تجزیه و تحلیل مانند ساختاری، پایه و اساس، عناصر خاک و تعامل بین آنها دارد . چنین تعاملی ممکن است ویژگی های پویا سازه را تغییر دهد و در نتیجه ممکن است مفید یا مضر برای عملکرد سازه باشد. این بررسی دو SPSW معمولی با توجه به نیاز AISC طراحی وجود دارد . اثرات خاک-انعطاف پذیری در خواسته های لرزه ای مانند قالب استراحت کننده در دو نوع خاک در معرض دو حرکت مختلف زمین زلزله با استفاده از روش مستقیم زمان بررسی و مقایسه با نتایج به دست آمده از ثابت پایه معرفی شده اند. مشاهده شده است که تعامل خاک-سازه بر عملکرد لرزه ای SPSW و اثر خاک-انعطاف پذیری باید به حساب تجزیه و تحلیل دینامیکی SPSW گرفته شده باشد .




ABSTRACT:

Due to structural efficiency, Steel Plate Shear Wall (SPSW) is widely employed in buildings as a principal system for resisting lateral loads due to wind and earthquakes. An accurate model of seismic demand for SPSW requires consideration the effect of all components for analysis such as structural, foundation, subsoil elements and the interaction between them. Such interaction may alter the dynamic characteristics of structures and consequently may be beneficial or detrimental to the performance of structures. This investigation considers two typical SPSW designed according to AISC requirements. The effects of soil-flexibility on seismic demands of such frames resting on two soil types subjected to two different earthquake ground motion is investigated using the time direct method and a comparison is presented with the results obtained from fixed-base. It is observed that soil–structure interaction affect the seismic performance of SPSW and the effect of soil-flexibility must be taken into account in dynamic analyses of SPSW.



ترجمه مقاله اثر پلیت های فلزی برشی دیوار بر رفتار سازه

پنج شنبه 95/7/22 7:39 عصر| | نظر

ترجمه مقاله اثر پلیت های فلزی برشی دیوار بر رفتار سازه در 8 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی مهندسی عمران
بازدید ها 11
فرمت فایل doc
حجم فایل 246 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
ترجمه مقاله اثر پلیت های فلزی برشی دیوار بر رفتار سازه

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

ترجمه مقاله اثر پلیت های فلزی برشی دیوار بر رفتار سازه در 8 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی





مشخصات مقاله :



عنوان انگلیسی مقاله : Effect of Steel Plate Shear Wall on Behavior of Structure


عنوان فارسی مقاله : اثر پلیت های فلزی برشی دیوار بر رفتار سازه


سطح ترجمه : عالی


شناسه ثبت محصول : ea (1)


لینک دانلود اصل مقاله : http://ofmas.ir/tarjome/ea1.pdf


نحوه دانلود ترجمه : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 9500 تومان قادر به دانلود خواهید بود . لینک دانلود نیز به صورت هوشمند پس از پرداخت به ایمیل شما نیز ارسال می شود .


بخشی از ترجمه :


چکیده :

دیوار برشی فولادی در سازه های فلزی برای مقاومت در برابر نیروهای زلزله و باد بسیار استفاده شده است. این سیستم چندین مزیت نسبت به دیگر سیستم های بار مقاومت در برابر جانبی معمول ارائه می کند . صرفه جویی در فولاد، سرعت نصب، کاهش هزینه پایه و اساس، و افزایش فضای قابل استفاده در ساختمان برخی از مزایای آشکار از دیوار برشی فولادی می باشد. دیوار برشی فولادی نیز سختی های زیادی در برابر رانش برای ساختمان سالم خواهد داشت .

این مقاله تجزیه و تحلیل و طراحی های بلند قاب های ساختمان فولادی با و بدون دیوار برشی فولادی (SPSW) می باشد . در این مقاله معادل تجزیه و تحلیل استاتیک برای لحظه ای فولاد مقاوم در برابر قاب ساختمان داشتن (G + 6) طبقه واقع در منطقه 3 انجام شده است. تجزیه و تحلیل دیوار برشی فولادی و ساختمان ها با استفاده از نرم افزار STAAD PRO انجام شده است. پارامترهای اصلی در این مقاله به مقایسه عملکرد لرزه ای ساختمان مانند خم شدن لحظه ای، نیروی برشی، انحراف و نیروی محوری می پردازد . این مقاله همچنین در مورد اثرات متمرکز در ساختار فولادی و بدون دیوار برشی خواهد بود .


ABSTRACT:


Steel plate shear walls have been used more and more in the steel structures to resist earthquake and wind forces. This system offers several advantages as compared to the other usual lateral load resisting systems. Steel saving, speed of erection, reduced foundation cost, and increased usable space in buildings are some apparent advantages of the steel plate shear walls. Steel plate shear walls also provide major stiffness against building drift for the hi-rise buildings. This paper describes the analysis and design of high-rise steel building frame with and without Steel plate shear wall (SPSW). In this paper equivalent static analysis is carried out for steel moment resisting building frame having (G+6) storey situated in zone III. The analysis of steel plate shear wall and the building are carried out using Software STAAD PRO. The main parameters consider in this paper is to compare the seismic performance of buildings such as bending moment, shear force, deflection and axial force. This paper also focused on the effects comes on the steel structure with and without shear wall.



ترجمه مقاله مقدمه ای بر اسپلاین B-Spline با توجه به CAGD

پنج شنبه 95/7/22 7:38 عصر| | نظر

ترجمه مقاله مقدمه ای بر اسپلاین BSpline با توجه به CAGD در 32 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی ریاضی
بازدید ها 7
فرمت فایل doc
حجم فایل 687 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
ترجمه مقاله مقدمه ای بر اسپلاین B-Spline با توجه  به CAGD

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

ترجمه مقاله مقدمه ای بر اسپلاین B-Spline با توجه به CAGD در 32 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی






مشخصات مقاله :



عنوان انگلیسی مقاله : B(asic)-Spline Basics


عنوان فارسی مقاله : پایه و اساس B(asic)-Spline


سطح ترجمه : عالی


شناسه ثبت محصول : ea (4)


لینک دانلود اصل مقاله : http://ofmas.ir/tarjome/ea4.pdf


نحوه دانلود ترجمه : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 27000 تومان قادر به دانلود خواهید بود . لینک دانلود نیز به صورت هوشمند پس از پرداخت به ایمیل شما نیز ارسال می شود .


بخشی از ترجمه :


مقدمه :

این مقاله به بررسی واقعیت های اولیه در مورد متغیر B-Spline با توجه به CAGD می پردازد . هدف این برنامه ریزی توسعه این موارد می باشد که خود شامل راه حلهای ساده و مشکل می باشد . به همین دلیل، B-Spline از طریق روابط مجدد تعریف شده، و در نتیجه اجتناب از بحث در مورد اختلاف تقسیم می باشد که تعریف قدیمی از B-Spline به اختلافات تقسیم بندی به عنوان یک تابع کوتاه نیاز دارد. این مشتقات مفصل تر را برای مواردی داریم که روابط ساده تری را در اختلاف تقسیم خواهند داشت . این کار مجبور به تغییر در نظم می باشد که با توجه به حقایق بدست آمده ، در رابطه با هویت یا تابعی دوگانه از CAGD کمک خواهد کرد که برجسته تر می باشد .

علاوه بر این، آنها در نشان دادن B-Spline به صورت تک تاثیر زیادی ندارند که اثبات حقایق در مورد B-Spline را به همراه دارد ، حتی اگر این حقایق (مانند صافی از Bspline) را بتوان در نظر تنها یک B-Spline در نظر گرفت . در عوض، استدلال ساده و شناخت واقعی از B-Spline وجود دارد فقط اگر مایل به در نظر گرفتن همه B-Spline از نظم داده شده برای یک دنباله گره باشیم . بنابراین تمرکز توجه بر Spline ، با توجه به ترکیب خطی B-Spline خواهد بود . در این رابطه، بهتر است تاکید کنیم که این مقاله به این نکته می پردازد که واژه " B-Spline برای بعضی از Spline حداقل پشتیبانی را به همراه دارد و بر خلاف نارضایتی استفاده از CAGD فعلی ، هیچ اشاره ای به آنچه در B-Spline نوشته می شود نخواهد داشت . سوء استفاده از این موارد در حال حاضر و به طور کامل مشخص نمی باشد با توجه به اینکه تمامی این موارد . Spline دنباله گره دلخواه بوده و به ندرت مشخص خواهد شد .

B(ernsteinBezier)- خالص برای یک چند جمله ای تک می باشد ، هر چند (بسیار) حالت خاصی از یک مورد B-Spline ارائه شده و توجه بسیار کمتری در این زمینه ، با توجه به سودمندی بسیار زیاد آن در CAGD (و تئوری Spline) وجود دارد .

مقاله تنها با توابع Spline بررسی می شود و گسترش سریع آن به Spline منحنی بستگی دارد : اجازه ضرایب، لازم بوده آنها ضرایب و یا ضرایب B-Spline را در بعضی از فرم های چند جمله ای، تنها در نقاط IR؟ و یا IR 3 خواهند داشت و اما این نمی تواند برای منحنی Spline در دسترس باشد ، به دلیل این واقعیت که پارامتر حتی ناپیوسته ممکن است یک منحنی صاف را توصیف کند .

Splines از اهمیت زیادی در CAD به همین دلیل برخوردار است و هر جا که داده ها به تناسب یا منحنی ها توسط کامپیوتر کشیده شوند از آن استفاده می شود که عبارتند از: چند جمله ای بودن، آنها را به سرعت نمی توان بررسی کرد ، چند جمله ای تکی که بسیار انعطاف پذیر هستند. نمایش B-Spline همراه با اطلاعات هندسی و دیدگاه های مورد نیاز می باشد . مشاهده سهم Riesenfeld در این حجم برای جزئیات بیشتر در مورد استفاده از Splines و، به ویژه، نمایش B-Spline ، درCAD خواهد بود . سهم cox برای جزئیات بیشتر در مورد الگوریتم های عددی می باشد که مسئولیت رسیدگی به Spline و نمایش B-Spline را بر عهده دارد .

برای ارائه یک بحث دقیق نماد مرسوم در مقالات ریاضی در Spline باید مواردی را در نظر بگیریم . این نماد توسط افرادی ارائه شد که به تشخیص تابع f از ارزش F(X) در نقطه X پرداختند . این رسم در شرح یک تابع از یک متغیر به دست آمده و در یک تابع دو متغیر با نگه داشتن یکی از آن دو متغیر ثابت استفاده می شود. در این مقاله، به نظر می رسد تنها برای توصیف توابع به دست آمده از دیگر موارد همراه با تغییر و / یا جداشدگی از متغیر مستقل می باشد . بنابراین، ( f(· − z مقدار تابع در x تعداد (X - Z) f ، در حالی که g(α + β.) می باشد و ارزش تابع که در t ،) g(α + βt خواهد بود .

همچنین ارزش تابع اشاره به تمایز بین "برابری" و "برابری تعریف" خواهد داشت . در حالت دوم i همیشه با استفاده از تعریف علامت برابری نشان داده می شود . با استفاده ازf به جای به معنی مشتق R از تابع f، و استفاده از Πr به معنی مجموعه ای از تمام چندجمله ای ها ≤ r موارد را خواهیم داشت . نماد Π




1. Introduction


This essay reviews those basic facts about (univariate) B-splines that are of interest in CAGD. The intent is to give a self-contained and complete development of the material in as simple and direct a way as possible. For this reason, the B-splines are de?ned via the recurrence relations, thus avoiding the discussion of divided di?erences which the traditional de?nition of a B-spline as a divided di?erence of a truncated power function requires. This does not force more elaborate derivations than are available to those who feel at ease with divided di?erences. It does force a change in the order in which facts are derived and brings more prominence to such things as Marsden’s Identity or the Dual Functionals than they currently have in CAGD. In addition, it highlights the following point: The consideration of a single B-spline is not very fruitful when proving facts about B-splines, even if these facts (such as the smoothness of a B-spline) can be stated in terms of just one B-spline. Rather, simple arguments and real understanding of B-splines are available only if one is willing to consider all the B-splines of a given order for a given knot sequence. Thus it focuses attention on splines, i.e., on the linear combination of B-splines. In this connection, it is worthwhile to stress that this essay (as does its author) maintains that the term ‘B-spline’ refers to a certain spline of minimal support and, contrary to usage unhappily current in CAGD, does not refer to a curve that happens to be written in terms of B-splines. It is too bad that this misuse has become current and entirely unclear why. The essay deals with splines for an arbitrary knot sequence and does rarely become more speci?c. In particular, the B(ernstein-B´ezier)-net for a piecewise polynomial, though a (very) special case of a representation by B-splines, gets much less attention than it deserves, given its immense usefulness in CAGD (and spline theory). The essay deals only with spline functions. There is an immediate extension to spline curves: Allow the coe?cients, be they B-spline coe?cients or coe?cients in some polynomial form, to be points in IR2 or IR3. But this misses the much richer structure for spline curves available because of the fact that even discontinuous parametrizations may describe a smooth curve. Splines are of importance in CAD for the same reason that they are used wherever data are to be ?t or curves are to be drawn by computer: being polynomial, they can be evaluated quickly; being piecewise polynomial, they are very ?exible; their representation in terms of B-splines provides geometric information and insight. See Riesenfeld’s con- tribution in this volume for details concerning the use of splines and, especially, of their B-spline representation, in CAD. See Cox’ contribution for details concerning numerical algorithms to handle splines and their B-spline representation. The editor of this volume has asked me to provide a careful discussion of the place- holder notation customary in mathematical papers on splines. This notation was invented by people who think it important to distinguish the function f from its value f(x) at the point x. It is customarily used in the description of a function of one variable obtained
∗ supported by the United States Army under Contract No. DAAL03-87-K-0030
from a function of two variables by holding one of those two variables ?xed. In this essay, it appears only to describe functions obtained from others by shifting and/or scaling of the independent variable. Thus, f(· − z) is the function whose value at x is the number f(x − z), while g(α + β·) is the function whose value at t is g(α + βt), etc. It is also worth pointing out that I have been very careful to distinguish between ‘equality’ and ‘equality by de?nition’. The latter I have always indicated by using a colon on the same side of the equality sign as the term being de?ned. I use Drf (instead of f(r)) to denote the rth derivative of the function f, and use Πr to denote the collection of all polynomials of degree ≤ r. The notation Π



ترجمه مقاله آموزش هماهنگ سازی تضاد و تعارض در روابط مجاری بازاری

پنج شنبه 95/7/22 7:38 عصر| | نظر

ترجمه مقاله آموزش هماهنگ سازی تضاد و تعارض در روابط مجاری بازاریابی، مشخصات توزیع کننده در 50 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی بازاریابی
بازدید ها 13
فرمت فایل doc
حجم فایل 398 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50
ترجمه مقاله آموزش هماهنگ سازی تضاد و تعارض در روابط مجاری بازاریابی، مشخصات توزیع کننده

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

ترجمه مقاله آموزش هماهنگ سازی تضاد و تعارض در روابط مجاری بازاریابی، مشخصات توزیع کننده در 50 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی به همراه اصل مقاله انگلیسی





مشخصات مقاله :



عنوان انگلیسی مقاله : Conflict-coordination learning in marketing channel relationships: The distributor view


عنوان فارسی مقاله : آموزش هماهنگ سازی تضاد و تعارض در روابط مجاری بازاریابی : مشخصات توزیع کننده


سطح ترجمه : عالی


شناسه ثبت محصول : ea (5)


لینک دانلود اصل مقاله : http://ofmas.ir/tarjome/ea5.pdf


نحوه دانلود ترجمه : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 29000 تومان قادر به دانلود خواهید بود . لینک دانلود نیز به صورت هوشمند پس از پرداخت به ایمیل شما نیز ارسال می شود .


بخشی از ترجمه :


چکیده :

به رغم وجود اثار و نوشته های علمی نسبتاً با?ی ، پیرامون مدیریت توزیع تضاد ، تحقیقات محـدودی در رابطـه بـا یـک بعـد میـان سازمانی یادگیری -ـــ تضاد ، به مرحله اجرا درامد این مطالعه درصد شناسایی نحوه استفاده از کانال های آموزشی در کنترل تضـاد(ccl ) از سوی اعضای سازمان به عنوان یک مکانیسم از میان برنده تضاد است که در نهایت منجـر بـه بهبـود قابلیـت هـا و تقویـت روابط بازاریابی از دیدگاه یک توزیع کننده میشود. بر پایة بازنمایی یک دیدگاه منع مدار شرکت ، یک بعد ظرفیتی جذب کننده و یک روش آموزش بین سازمانی ، به ارائه ارزش های تضاد ( رویکردها یا نگرش های مثبت تضاد و پیشگیری از رفتارهای تعـارضآمیز ) می پردازیم که به عنوان منابع شرکت مستقیماً برccl و استراتژی های وابسته به آن اثر می گذارد ( عملکرد سـود مشـترک وکیفیت استراتژی بازاریابی مشترک ). به منظور ریشه یابی این مفاهیم ، به طراحی و سنجش فرضیه هایی معتبر می پردازیم داده های این فرضیات بر گرفته از 101 توزیع کننده صنعت غذایی در تایوان است همانطور که پیش بینی شده بود ، نگرش های مثبت تضـاد رابطه مثبتی را با ccl نمایان می سازد حال آنکه اجتناب از رفتارهای تعارض آمیز ، دارای یک رابطه منفی بـا ccl اسـت . افـزون بـر این ، نتایج نشان می دهد که کیفیت استراتژی بازاریابی مشترک ، واسطه ی موثر در شکل گیری رابطه میـان ccl و عملکـرد سـود آوری مشترک است. در صورت وجود نگرش های مثبت تضاد ، در سـطح بـا ? ، ccl ظـاهراً رابطـه قـوی و سـازنده ای بـا کیفیـت استراتژی بازاریابی مشترک خواهد داشت.



ABSTRACT:

Although a fairly large body of literature exists on channel conflict management, little research has been done from an interorganizational conflict-learning perspective. This study explores how channel members can use conflict-coordination learning (CCL), as a conflict resolution mechanism, which leads to improved capabilities, which in turn can enhance co-created value in marketing channel relationships from a distributor point of view. Drawing on both a resource-based view of the firm, an absorptive capacity perspective, and an interorganizational learning approach, we propose that conflict values (positive conflict attitudes and avoidance of conflict behaviors) can be viewed as firm resources that directly influence CCL, which in turn can enhance co-created value (joint marketing strategy quality and joint profit performance). To explore these issues, we developed and tested our hypotheses with data from 101 distributors within the food industry in Taiwan. As predicted, we find that positive conflict attitudes are positively related to CCL, and that avoidance of conflict behaviors is negatively related to CCL. Furthermore, the results indicate that joint marketing strategy quality mediates the relationship between CCL and joint profit performance. Specifically, under high positive conflict attitudes, CCL strongly appears related to joint marketing strategy quality.



پاورپوینت آشنایی با المانهای ساندویچ پانل

پنج شنبه 95/7/22 7:37 عصر| | نظر

پاورپوینت آشنایی با المانهای ساندویچ پانل در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 298 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
پاورپوینت آشنایی با المانهای ساندویچ پانل

فروشنده فایل

کد کاربری 7167
کاربر

پاورپوینت آشنایی با المانهای ساندویچ پانل در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt



 


فهرست مطالب:

 

مقدمه

آشنایی با المانهای ساندویچ پانل

کلیات استفاده از پانلهای ساندویچی

ویژگی های پانلهای ساندویچی

مزایای استفاده از پانلهای ساندویچی

ضوابط بارگذاری ، تحلیل ، طراحی و مصالح

منابع


پاورپوینت بررسی ایوان مداین (طاق کسری)

پنج شنبه 95/7/22 7:37 عصر| | نظر

پاورپوینت بررسی ایوان مداین (طاق کسری) در 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 219 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17
پاورپوینت بررسی ایوان مداین (طاق کسری)

فروشنده فایل

کد کاربری 7167
کاربر

پاورپوینت بررسی ایوان مداین (طاق کسری) در 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt




فهرست مطالب :


مقدمه
- طاق کسری
- ویژگی و تاریخچه بنا
- بازمانده طاق کسری
- تصویر نقاشی شده در سال 1824 از طاق کسری
- قدیمی‌ترین تصویر عکاسی شده از طاق کسری
- نظر فردوسی در مورد ساختمان طاق کسری
- بازمانده? طاق کسری در تیسفون
- نجات طاق کسری بوسیله ایران با کمک یونسکو
- منابع


پاورپوینت بررسی تپه حسنلو

پنج شنبه 95/7/22 7:36 عصر| | نظر

پاورپوینت بررسی تپه حسنلو در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 471 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
پاورپوینت بررسی تپه حسنلو

فروشنده فایل

کد کاربری 7167
کاربر

پاورپوینت بررسی تپه حسنلو در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt




فهرست مطالب :


مقدمه

آشنایی و موقعیت تپه? حسنلو
- تپه‌های اطراف حسنلو
- دوران‌های سکونت در حسنلو
- دوره چهارم
- دژ حسنلو و دیوار دفاعی
- حیاط مرکزی
- بناهای وابسته به حیاط مرکزی
- بناهای غربی
- بناهای شمالی
- آثار مکشوفه از حفاری های باستان شناسی تپه حسنلو
- جام طلایی حسنلو
- منابع و مآخذ


پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی هم سایه

پنج شنبه 95/7/22 7:36 عصر| | نظر

پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی هم سایهدر 19 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 6852 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی هم سایه

فروشنده فایل

کد کاربری 7167
کاربر

پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی هم سایهدر 19 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt


 



فهرست مطالب :


مقدمه

بررسی مجتمع مسکونی هم سایه

بررسی الگویی

بررسی تنوع

بررسی اصالت

تحلیل حال و هوای (سیر کلاسیون) مجتمع مسکونی هم سایه

عقب نشینی بنا

روند شکل گیری پروژه

پلان طبقات

سایت پلان

منابع و مآخذ



پاورپوینت بررسی بنای تاریخی پاسارگاد

پنج شنبه 95/7/22 7:36 عصر| | نظر

پاورپوینت بررسی بنای تاریخی پاسارگاد در 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 146 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17
پاورپوینت بررسی بنای تاریخی پاسارگاد

فروشنده فایل

کد کاربری 7167
کاربر

پاورپوینت بررسی بنای تاریخی پاسارگاد در 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt





فهرست مطالب:


مقدمه
- مشخصات بنا
- شرح مختصر
- پیشینه
- بناهای تاریخی پاسارگاد
- آرامگاه کوروش
-تحلیل آرامگاه کوروش
- استحکامات دفاعی تل تخت
- مجموعه? سلطنتی
- آرامگاه کمبوجیه
-محوطه مقدس
- کاروانسرای مظفری
- معیارهای ثبت جهانی پاسارگاد
- منابع


پاورپوینت طراحی داخلی در معماری سنتی ایران

پنج شنبه 95/7/22 7:35 عصر| | نظر

پاورپوینت طراحی داخلی در معماری سنتی ایران در 10 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt
دسته بندی معماری و شهرسازی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 305 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
پاورپوینت طراحی داخلی در معماری سنتی ایران

فروشنده فایل

کد کاربری 7167
کاربر

پاورپوینت طراحی داخلی در معماری سنتی ایران در 10 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt




فهرست مطالب :


- مقدمه
- معماری داخلی
- مصریان باستان
- معماری داخلی در ایران باستان
- معماری داخلی در مساجد ایران
- حجاری
- هنر کاشی کاری
- سه قسم مهم کاشی کاری
- بناهای دوره صفوی
- آیینه کاری
- معماری داخلی در دوران قاجاریه
- منابع


<   <<   31   32   33   34   35   >>   >